Hoe start je een spirituele business

Maak van je droom een full time job

In deze jachtige wereld vol stress en tijdsgebrek is het waarschijnlijk moeilijk om nog tijd te maken voor je dromen en voor de dingen te doen waar je in je hart gelukkig van word. Of je nu je bestaande spirituele buisness wil uitbreiden of van nul moet starten, je kan hier alle informatie, tips en weetjes rond terugvinden.

Een spirituele business is erg opwindend maar kan ook de angsten van het ego aanwakkeren. Je mag er zeker van zijn dat als je je hart volgt, je er gaat komen!

Ik wil je met deze cursus helpen om je eigen weg te gaan, de weg van je hart want ik weet dat wat jij te bieden hebt heel belangrijk is voor deze wereld!

Veel succes !


Jouw instructeur


Boey Kristina
Boey Kristina

Mijn naam is Kristina en ik werk al sinds 2004 als zelfstandige in bijberoep met dieren. In de eerste plaats werk ik als een telepathische communicator en help al jaren de boodschappen van het dier over te brengen naar zijn mens. Mijn missie hier op aarde is om mensen bewust te maken wat een prachtige taak dieren doen voor ons en zowel het dier als de mens ernaast te helpen met natuurlijke therapieën. Je kan bij mij terecht voor telepathische communicatie met dieren, healing, bach bloesems en cursussen. Neem gerust een kijkje op mijn site: www.thehorselistener.be


Ga nu van start