Spiritueel in intuïtief contact met dieren gevorderde

Maak je kennis compleet over het telepatisch communiceren

In deze gevorderde cursus gaan we aan de slag met een heleboel onderwerpen die belangrijk zijn als je zelf wil gaan communiceren met andere dieren, als hobby of als professionele dierencommunicator.

Wat dacht je van vermiste dieren, probleemgedrag, de mens naast het dier en nog zoveel meer. Deze aanvulling op de basis cursus is onmisbaar als je verder wil werken met het telepatisch communiceren.

Door mijn persoonlijke ervaringen maar ook fouten die ik gemaakt heb in mijn 17 jarige ervaring met het communiceren, weet ik hoe je valkuilen kan vermijden en op welke dingen je zeker moet letten. Op deze manier krijg jij hele waardevolle informatie en sta je al direct een stuk verder dan toen ik ermee van start ging.

Veel plezier met deze cursus


OPGELET: DEZE CURSUS IS EEN VERVOLG OP DE BASIS EN ALLEEN TE VOLGEN ALS JE AL MINSTENS EEN BASIS KENNIS HEBT VAN HET TELEPATISCH COMMUNICEREN.
Jouw instructeur


Boey Kristina
Boey Kristina

Mijn naam is Kristina en ik werk al sinds 2004 als zelfstandige in bijberoep met dieren. In de eerste plaats werk ik als een telepathische communicator en help al jaren de boodschappen van het dier over te brengen naar zijn mens. Mijn missie hier op aarde is om mensen bewust te maken wat een prachtige taak dieren doen voor ons en zowel het dier als de mens ernaast te helpen met natuurlijke therapieën. Je kan bij mij terecht voor telepathische communicatie met dieren, healing, bach bloesems en cursussen. Neem gerust een kijkje op mijn site: www.thehorselistener.be


Vaak gestelde vragen


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Deze cursus is niet open voor deelname