De spirituele connectie tussen mens en dier

Waarom dieren op aarde zijn

   Bekijk promo

Meer en meer mensen vragen zich af wat de taak van de dieren is hier op aarde, wat ze doen voor de mens en welke boodschappen ze hebben naar ons toe.

Deze cursus helpt je te begrijpen welke taak dieren hebben naar de mensen toe, welke lessen ze ons leren, hoe ze reageren op onze emoties en angsten en meer. Ook word er besproken hoe we zelf kunnen een telepathische connectie maken met hen en wat er gebeurt als ze de aarde verlaten.

Deze cursus word gratis aangeboden als dank voor wat dieren voor ons doen zodat meer en meer mensen begrijpen wat een geweldige missie ze hebben op aarde.Jouw instructeur


Boey Kristina
Boey Kristina

Mijn naam is Kristina en ik werk al sinds 2004 als zelfstandige in bijberoep met dieren. In de eerste plaats werk ik als een telepathische communicator en help al jaren de boodschappen van het dier over te brengen naar zijn mens. Mijn missie hier op aarde is om mensen bewust te maken wat een prachtige taak dieren doen voor ons en zowel het dier als de mens ernaast te helpen met natuurlijke therapieën. Je kan bij mij terecht voor telepathische communicatie met dieren, healing, bach bloesems en cursussen. Neem gerust een kijkje op mijn site: www.thehorselistener.be


Lessen pakket


  Info filmpje
Binnenkort beschikbaar dagen
dagen Nadat je ingeschreven bent

Door mijn 17 jaar ervaring als dierencommunicator en healer heb ik vele mensen bewust gemaakt in taak die dieren voor hen doen. Ik zelf ben heel wat persoonlijke obstakels tegengekomen door het werken met de mens en hun dieren. Als ik toen wist wat ik nu weet zou ik het anders hebben aangepakt, de ervaring heeft me heel wat geleerd.

Daarom wil ik graag mijn ervaringen delen zodat jullie al een heel deel frustratie of moeilijkheden kunnen vermijden en al heel veel dingen kunnen begrijpen door open te staan voor hun boodschappen.

Geniet van deze gratis cursus en laat even een boodschapje achter zodat anderen ook weten wat het jullie heeft gebracht.

Ga nu van start