Cursus online leren kaartleggen

Leren kaartleggen met de Engelen

   Bekijk promo   Schrijf in voor deze cursus

Ons leven en zielenpad hier op aarde is niet altijd gemakkelijk en vaak komen we moeilijke periode tegen of obstakels en zijn we te veel bezig met lage trillingen zoals angst en kwaadheid. De universele wet van de aantrekking werkt als volgt: je trekt aan waar je aandacht aan geeft, ben je dus veel met negativiteit bezig dan trek je dit dus ook an.

Mensen in deze tijd hebben nood aan steun, zegeningen, begeleiding en een liefdevol luisterend oor. De Engelen, gidsen en Meesteres zijn er om ons te helpen op ons pad en ons levensdoel te vinden, dit doen ze onder andere door boodschappen te geven via de kaarten.

Wil je leren kaart leggen vanuit je hart en allerlei tips en weetjes krijgen over hoe je dit doet in bescherming, begeleid en in vertrouwen? Dan is deze cursus iets voor jou. Je leert readings te geven over het levensdoel, gezondheid, relaties enz...

Deze cursus is uitsluitend te volgen online zodat je zelf je huis niet hoeft te verlaten om deze geweldige ondersteunende tools te leren.


Jouw instructeur


Boey Kristina
Boey Kristina

Mijn naam is Kristina en ik werk al sinds 2004 als zelfstandige in bijberoep met dieren. In de eerste plaats werk ik als een telepathische communicator en help al jaren de boodschappen van het dier over te brengen naar zijn mens. Mijn missie hier op aarde is om mensen bewust te maken wat een prachtige taak dieren doen voor ons en zowel het dier als de mens ernaast te helpen met natuurlijke therapieën. Je kan bij mij terecht voor telepathische communicatie met dieren, healing, bach bloesems en cursussen. Neem gerust een kijkje op mijn site: www.thehorselistener.be


"Dit is een geweldige cursus, duidelijk en praktisch — zeker de moeite waard!"

- Sophie Merens, spirituele begeleidster

Opgelet! Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief 21% BTW

Wil je liever betalen met overschrijving zonder BTW? Dat kan: klik hier

Ga nu van start