Spiritueel en intuïtief contact met dieren basis

Alles wat je moet weten om zelf telepatisch te communiceren met dieren

  Schrijf in voor deze cursus

Praten met dieren? Ze vragen hoe ze hun voelen, wat voor boodschappen ze hebben voor ons, waarom ze bepaald gedrag vertonen, wat ze van ons willen en zoveel meer! Ook jij kan leren praten met dieren, intuïtief, spiritueel en vooral op jouw tempo en ritme.

Deze geweldige cursus leert je stap voor stap hoe je het moet doen, welke tools je nodig hebt, waar je moet op letten en wat belangrijk is.

Door mijn leerprocessen, angsten en onzekerheden heb ik de ervaring opgedaan die ik aan jou doorgeef zodat jij al een hele grote stap voor bent op mij toen ik juist begon. Met heel veel plezier leer ik je alles wat ik op de harde of moeilijke manier heb geleerd zodat jij deze lessen alvast kan overslaan.

De cursus bevat veel informatie en tools en is geschikt voor iedereen die wil leren telepatisch communiceren met dieren, ook voor jou zonder enige ervaring en ook als je al een tijdje bezig bent.


Jouw instructeur


Boey Kristina
Boey Kristina

Mijn naam is Kristina en ik werk al sinds 2004 als zelfstandige in bijberoep met dieren. In de eerste plaats werk ik als een telepathische communicator en help al jaren de boodschappen van het dier over te brengen naar zijn mens. Mijn missie hier op aarde is om mensen bewust te maken wat een prachtige taak dieren doen voor ons en zowel het dier als de mens ernaast te helpen met natuurlijke therapieën. Je kan bij mij terecht voor telepathische communicatie met dieren, healing, bach bloesems en cursussen. Neem gerust een kijkje op mijn site: www.thehorselistener.be


Lessen pakket


  Welkom
Binnenkort beschikbaar dagen
dagen Nadat je ingeschreven bent

Ga nu van start