Dvgqlrls0ukb1tpd9u0j

Cursus overvloed en positiviteit aantrekken

Maak van je leven een feest !

Zit er te veel negativiteit in je leven? Gaat alles moeizaam? Blijf je vaststeken of heb je veel negatieve gedachten? Neem dan deze kans om je leven om te buigen naar positiviteit en overvloed op alle vlakken!

Deze cursus toont je hoe je terug kan genieten van je leven en hoe je alles aantrekt waar je van droomt. Geen dromen zijn te groot, integendeel, hoe duidelijker je alles uitstuurt, hoe meer je ontvangt.

Stop met te zitten piekeren en je zorgen te maken, het kan anders, helemaal anders! Je hoeft helemaal ongelukkig te zijn, ik vertel je wat je kan doen en hoe om je leven er weer helemaal rooskleurig te laten uitzien.

Zin om te starten? Natuurlijk! Verlies geen tijd meer en schrijf je in zodat je alles kan ontdekken.

Klaar om overvloed te ontvangen? Let's go !


Jouw instructeur


Boey Kristina
Boey Kristina

Mijn naam is Kristina en ik werk al sinds 2004 als zelfstandige in bijberoep met dieren. In de eerste plaats werk ik als een telepathische communicator en help al jaren de boodschappen van het dier over te brengen naar zijn mens. Mijn missie hier op aarde is om mensen bewust te maken wat een prachtige taak dieren doen voor ons en zowel het dier als de mens ernaast te helpen met natuurlijke therapieën. Je kan bij mij terecht voor telepathische communicatie met dieren, healing, bach bloesems en cursussen. Neem gerust een kijkje op mijn site: www.thehorselistener.be


Deze cursus is niet open voor deelname